• str. Mehedinti, nr.31, Oradea, jud. Bihor, Romania
  • 0755165028

Venim cu un concept nou in arta gatitului care te va ajuta sa ai un stil de viata sanatos, plin de energie si care iti va da posibilitatea sa savurezi o mancare gustoasa gatita cu pasiune dupa indicatiile expertilor in nutritie.

Ce ne propunem:

Ne propune sa va incantam cu un meniu sanatos, bogat in nutrienti pe care o sa il livram zilnic acasa sau direct la biroul dumneavoastra. Totodata v-am pregatit si trei programe care va vor ajuta sa atingeti obiectivul dorit: sa slabiti sanatos, sa va mentineti greutatea sau sa cresteti masa musculara.


Ce promitem:

Promisiunea noastra este ca vom folosi cele mai bune ingrediente, atent alese, mereu proaspete pentru a crea un meniu personalizat care se va potrivi cu stilul tau de viata. Indiferent ca esti iubitor de carne sau vegetarian, ca ai intoleranta la gluten sau la lactoza, noi va oferim meniul de care dumneavoastra aveti nevoie.


Cum functioneaza?

1. Poti comanda meniul zilei sau preparatele tale preferate direct de pe meniul nostru iar noi o sa-ti livram comanda in cel mai scurt timp posibil
2. Poti opta pentru unul din programe care ti se potriveste, pui comanda iar noi o livram in fiecare dimineata pana la ora 10 acasa sau direct la birou.