10% Reducere la abonament 5 zile
20% Reducere la abonament 20 de zile
Extra REDUCERE 10%. Activeaza codul FEST Aplica reducerea!
Acasa Blog 7 sfaturi pentru un corp sănătos până la vară

Încet ne apropiem de anotimpul cald, de serile state până târziu cu prietenii, de soarele cald care îți aduce speranță și de momentele de libertate în care să fii când și cu cine vrei.

 

Vara e anotimpul în care totul pare mai simplu, e perioada în care ne eliberăm mai ușor de griji și în care chiar și hainele sunt mai comode.

 

Mulți dintre noi încep în această perioadă să se gândească cum să se adune să iși pregătească acel summer body atât de râvnit. Cu toții ne dorim să atingem acel corp la care visăm, să arătăm perfect pentru noi și pentru sănătatea noastră. Nu e atât de greu pe cât pare, iar tot ce ai nevoie de puțină ambiție și o fărâmă de ajutor. Noi te ajutăm și te îndrumăm spre a începe să lucrezi la idealurile tale.

Cum poți începe?

Cel mai important aspect când vrei să faci o schimbare la tine, îndeosebi când ai un scop pentru transformarea corpului tău din punct de vedere al înfățișării, este ca dorința ta să pornească de la nevoia de a-ți îmbunătăți sănătatea și de a-ți crește energia și stima de sine.

 

Nu porni niciodată o ambiție doar din faptul că un anume cineva te-a criticat sau ți-a spus că ai prea multe kilograme. Dintr-o pornire de genul și având doar acest scop în gand îți vei crea doar chin și ambiție prostească, care pe termen lung nu va da sub nicio formă rezultate eficiente.

 

Pornește de la dorința ta interioară de a te simți tu mai bine cu propria ta persoană și de a avea, pur și simplu, grijă de sănătatea și starea ta de bine. Dincolo de orice aspect fizic, ține cont că odată ce fizicul tău se transformă, starea ta de bine și sănătatea ta îți vor oferi:

 

  • energie;
  • stare de bine;
  • fericire;
  • concentare mai bună;
  • eliminarea stărilor de anxietate;
  • bună dispoziție;

Noi suntem aici să te ajutam!

Sfaturi pentru a ajunge la corpul dorit până la vară

1. Aleargă dimineața..

..sau în orice moment al zilei:)


Cardio-ul este o formă foarte bună de a pierde grăsimea excesivă, iar alergatul este activitatea ideală pentru a-ți stimula toți mușchii corpului. Pluuus, e extrem de relaxant și te poate ajuta să îți pui gândurile în ordine.

2. Bea multe lichide

Indiferent de obiectivul stabilit, corpul tău are nevoie să fie hidratat, pentru a fi sigur că totul funcționează optim!

3. Fă zilnic mișcare

Chiar dacă nu ești mare fan sport, asigură-te că îți faci zilnic minimul de 6000 de pași, echivalentul a măcar 30

-45 de minute de mișcare pe zi.

Fă plimbări scurte prin parc, pe stradă, în gradină, în curte; eliberează-ți mintea și pune-ți în mișcare întreg organismul. Vei vedea rezultate fizice, mentale și emoționale.

4. Sau alege antrenamentele 

Fie ele la sală sau în aer liber, antrenamentele care îți pun în formă mușchii sunt ideale pentru a-ți atinge obiectivele stabilite pentru forma ideală a corpului tău.

E important să îți știi limitele și să nu te forțezi de la început prea mult, crede în proces și vei excela!

5. Odihnește-te suficient

Somnul este perioada în care organismul tău își revine și se pregătește pentru a fi activ și apt pe tot parcursul zilei. Dacă neglijezi orele de somn necesare pentru tine nu vei da randament nici în ceea ce înseamnă întreținerea și transformarea corpului tău.

Nu te îngrijora referitor la orele de somn, unii oameni au nevoie de 8-9 ore de somn/noapte, pe când altora le sunt suficiente 6-7 ore de somn/noapte, găsește-ți propriul echilibru.

6. Alege o alimentație sănătoasă

Numărul de calorii, nutrienții, fibrele și combinațiile felurilor de mâncare pe care le servești într-o zi reprezintă 80% din procesul tău de transformare.

Totul pornește din interior, astfel e absolut necesar să avem o nutriție sănătoasă care să ne acopere toate nevoile.

Aici suntem noi să îți oferim soluția ideală! Avem o gamă largă de meniuri pentru toate tipurile de obiective, cu mâncăruri calculate până la ultima calorie și pregătite cu muuuultă iubire și pasiune de bucătarii noștri, care se asigură zilnic să nu îți lipsească nimic din necesarul tău alimentar.

7. Evită zvonurile

Nu te lua după sfaturile nutriționale pe care le auzi în stânga și în dreapta și nici nu crede în diete minune care te scapă de toată grăsimea în 3 săptămâni.

Fixează-ți obiectivele treptat, nu te chinui în acest proces de schimbare, ci crează-ți stilul de viață optim pentru tine și nevoile tale zilnice.

Vezi pe parcurs ce îți face ție bine și nu te lăsa influențat negativ de poveștile altora, fiecare organism e unic în felul lui și reacționează diferit.


 

Dacă ești suficient de îndrăzneț să pornești în drumul transformării tale, noi suntem aici să te îndrumăm și să ne asigurăm că din alimentația ta nu lipsește nimic!

Nu uita că totul pornește din interior, iar la fel cum alimentația este importantă pentru rezultate aspectului corpului tău, la fel emoțiile și nevoile tale sunt necesare pentru a avea o minte limpede și direct conectată cu potențialul tău imens.

12/04/2022