10% Reducere la abonament 5 zile
20% Reducere la abonament 20 de zile
Extra REDUCERE 15%. Activeaza codul SUMMERSTART Aplica reducerea!
Despre noi Despre noi

FITFOODWAY

 Povestea unui vis și a unui efort comun care a crescut dintr-un mic business de familie

 într-una dintre cele mai mari companiicu mâncare sănătoasă din Europa.

Salut, sunt Cristian Naca, fondatorul FitFoodWay, și cu bucurie împărtășesc povestea plină de inspirație a călătoriei noastre. Cu o educație în ingineria alimentației publice și o pasiune profundă pentru nutriție, am avut întotdeauna visul de a construi propria afacere în acest domeniu.

 

FitFoodWay a luat naștere în 2018, odată cu deschiderea primei noastre unități, motivat de dorința de a oferi o alimentație sănătoasă care să ajute oamenii să-și atingă obiectivele legate de forma fizică dorită, așa cum am reușit și eu când am căutat să îmi dezvolt masa musculară. Inițial, am demarat acest business cu o investiție modestă și echipamente provenite de la o altă afacere închisă anterior, obținând succesul mult așteptat.

 

Cu sprijinul familiei, am reușit să aducem zâmbete pe fețele a mii de clienți, continuând să investim și să consolidăm afacerea. Primul partener, un coleg de la vremea când lucram în centrul Londrei, s-a alăturat rapid, iar apoi au venit și alți entuziaști parteneri. Cu toții, membrii acestei afaceri și partenerii din FitFoodWay împărtășim aceeași pasiune pentru mâncarea sănătoasă. Pornind de la zero, am construit împreună o adevărată Familie FitFoodWay, depășind obstacolele cu determinare.

 

Ne propunem să captivăm simțurile tale cu un meniu zilnic care nu doar îți incită simțurile gustative, ci și îngrijește starea ta de bine. Împreună, alimentați de o pasiune neclintită pentru a asigura mulțumirea clienților noștri, dedicăm fiecare aspect al afacerii noastre pentru a îndeplini și depăși așteptările. Menținerea celor mai înalte standarde de integritate și excelență este pentru noi non-negociabilă, bazându-ne pe transparență, onestitate și livrarea consecventă a calității de top în toate eforturile noastre.

Cu mândrie, vă anunțăm astăzi că FitFoodWay este prezent în peste 30 de orașe din 3 țări, și visăm cu încredere că această expansiune va continua. Ne dorim să rămânem un business familial, concentrat pe afaceri locale mici, colaborând cu producători locali și oameni împărtășind aceeași comunitate.

Suntem mereu disponibili să venim în ajutorul clienților noștri, oferind soluții pentru orice problemă legată de nutriție și un stil de viață sănătos. Cu mult respect și admirație, Familia FitFoodWay vă mulțumește că sunteți alături de noi, și suntem hotărâți să continuăm această poveste a alimentației sănătoase împreună.