10% Reducere la abonament 5 zile
20% Reducere la abonament 20 de zile
Abonează-te la newsletter pentru a primi oferte exclusiv pentru abonați! Aboneaza-te
Echipa noastra Echipa noastra

Sunt Cristian Naca, fondatorul acestei inițiative, cu o carieră de 15 ani în domeniul alimentației publice și a industriei HORECA. Cu studii în ingineria alimentației publice și o pasiune profundă pentru nutriție, am dezvoltat FitFoodWay pentru a îmbina expertiza mea cu dorința de a oferi o alternativă sănătoasă și delicioasă în lumea aglomerată a alimentației rapide.

La FitFoodWay, credem cu tărie că mâncarea sănătoasă este o cheie esențială pentru un stil de viață fericit și echilibrat. Am creat un meniu plin de opțiuni gustoase, dar sănătoase, pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de sănătate și fitness. Fiecare preparat este gândit pentru a vă oferi energie, vitalitate și un zâmbet pe buze.

Alăturați-vă nouă în această călătorie și lăsați-ne să vă inspirăm și să vă ajutăm să ajungeți la cea mai bună versiune a voastră. Vă invităm să explorați meniul nostru plin de opțiuni hrănitoare și să descoperiți bucuria de a vă îngriji de voi înșivă.

Mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o, și pentru fiecare pas pe care îl faceți spre o viață mai sănătoasă.

Cu motivație și admirație,

Cristian Naca
Fondator FITFOODWAY


Salutare! Eu sunt Andreea Ionita, specialist în nutriție-dietetică la FitFoodWay, cu o pasiune imensă pentru sănătate și nutriție. Misunea mea este să vă ajut să vă atingeți obiectivele de sănătate prin intermediul alimentației.

Cu cunoștințe vaste despre nutrienți, alimentație și modul în care acestea afectează sănătatea, îmi asum responsabilitatea de a vă ghida către alegeri alimentare mai sănătoase și un stil de viață echilibrat.

Educația și cunoștințele mele includ:

  • Licență în Nutriție și Dietetică
  • Masterat în Nutriție și Calitatea Vieții 

Va voi oferi servicii personalizate pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de sănătate, inclusiv:

  • Evaluarea stării de sănătate: Analize detaliate ale sănătății dumneavoastră, luând în considerare factori precum vârsta, sexul, nivelul de activitate fizică, condițiile medicale preexistente și obiceiurile alimentare.
  • Dezvoltarea planurilor alimentare pe programul nostru de meniuri personalizate adaptate pentru a vă ajuta să vă îndepliniți nevoile specifice. Acestea pot viza obiective precum pierderea sau menținerea greutății, gestionarea bolilor cronice sau îmbunătățirea performanței sportive.
  • Educație nutrițională: Vă învățăm cum să faceți alegeri alimentare sănătoase și să vă mențineți pe drumul bun.
  • Monitorizarea progresului: Pe măsură ce urmați planurile nutriționale, monitorizez progresul dumneavoastră și ajustez recomandările pentru a se potrivi schimbărilor în starea dumneavoastră de sănătate sau obiectivele personale.
  • Învățare continuă: Domeniul nutriției evoluează constant, iar eu rămân mereu la curent cu cercetările și descoperirile recente pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi și tratamente posibile.

 

Sunt aici să vă ghidez în călătoria dumneavoastră spre sănătate și bunăstare. Lăsați-ne să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele, să vă simțiți bine și să străluciți de sănătate!

Cu devotament pentru sănătatea dumneavoastră,
Andreea Ionita Specialist în Nutriție-Dietetică, FitFoodWay


Bună tuturor,

Sunt Alexandru Starliciuc, bucătarul executiv al FitFoodWay și, probabil, fața din spatele preparatelor delicioase pe care le îndrăgiti. Am început în această echipă cu o pasiune fierbinte pentru mâncare sănătoasă și o misiune de a transforma bucătăria într-o artă care să încânte gusturile și să hrănească corpul.

Am adunat experiență în bucătărie atât în România, cât și peste hotare, în Marea Britanie, în restaurante de renume. Acolo am învățat tainele bucătăriei internaționale și am adus cu mine această învățătură prețioasă la FitFoodWay.

În prezent, pe lângă rolul de bucătar executiv, sunt și mândrul proprietar al francizei noastre din Brașov si Sibiu. Prin pasiunea și devotamentul meu, am transformat FitFoodWay într-un loc în care se întâlnesc tradiția culinară și inovația, oferindu-vă preparate deosebit de gustoase și sănătoase.

Cred cu tărie că bucătăria este artă, și fiecare farfurie este o pânză pe care pictez culori și arome. În fiecare zi, aleg cu atenție fiecare ingredient, gătesc cu inima și mă asigur că fiecare preparat aduce un zâmbet pe chipul vostru.

Sunt mândru să vă servesc preparatele și să vă încurajez să gustați din plin bucuria mâncării sănătoase și delicioase. Să vă bucurați de fiecare masă este o adevărată artă, și împreună, o facem să fie specială.

Cu mulțumire și respect pentru fiecare dintre voi,
Alexandru Starliciuc Bucătar Executiv, FitFoodWay