10% Reducere la abonament 5 zile
20% Reducere la abonament 20 de zile
Extra REDUCERE 10%. Activeaza codul FEST Aplica reducerea!
Acasa Blog 9 Avantaje Să Comanzi Mâncarea De La FitFoodWay

9 Avantaje Să Comanzi Mâncarea De La FitFoodWay

FitFoodWay este un concept ce promovează, în primul rând, un stil de viață echilibrat, care reprezintă o combinație între o alimentație sănătoasă și sport.

Venim cu un concept nou care va ofera o gama de produse proaspete si sanatoase pentru un stil de viata sanatos.

Alimentația este extrem de importantă, iar noi oferim clienților noștri doar ce e mai bun. Astfel, specialitatea noastră este mâncarea sănătoasă, recomandată de nutriționiști.

Suntem pregătiți cu fel și fel de rețete inovative, pentru toate gusturile, care mențin greutatea sau chiar luptă cu kilogramele în plus. Ai grijă de tine și de corpul tău, consumă doar produse proaspete și naturale!

Astfel, în acest moment putem analiza serviciile de livrare a mâncării pe care le oferim și de aceea am creat o listă cu beneficiile tale datorate meniurilor FitFoodWay.

 

9 avantaje să comanzi mâncarea de la FitFoodWay

1. Mâncarea este sănătoasă și delicioasă

Este greșită concepția potrivit căreia mâncarea sănătoasă nu are un gust apetisant, iar noi demonstrăm acest lucru prin preparatele ce pornesc în fiecare dimineață spre consumatorii noștri nerăbdători.

Nutriționiștii lucrează mână în mână cu bucătari iscusiți pentru pregătirea tuturor meniurilor. În acest fel, teoria în bucătărie se armonizează cu practica și rezultatele sunt extraordinare.

Și nu ne ocupăm doar de bunăstarea ta, ci le acordăm o atenție deosebită și clienților noștri mai mici, pregătind mâncare sănătoasă și pentru copii.

Știm că bazele unei diete alimentare sănătoase se pun în copilărie și ne asigurăm că ei nu vor pierde startul. Ba din contră, vor îndrăgi încă din prima clipă preparatele noastre făcute din legume și fructe proaspete.

 

2. Programele conțin mâncarea pe toată ziua

Odată ce ai plasat comanda pentru un anumit program pe site, nu te mai îngrijorezi absolut deloc cu privire la ce vei mânca în ziua respectivă.

Caserolele vin atent etichetate cu momentul zilei în care se recomandă a fi mâncate de tine, iar tu îți scoți complet din creier întrebarea "ce mănânc mai târziu?".

Găsești inclusiv gustări (sănătoase, evident) care să te ajute să treci cu brio peste ziua lungă și obositoare de la birou, dându-ți energia și motivația necesare evitării momentelor critice.

 

3. Primești mâncarea oriunde îți dorești

Livrarea mâncării se face la domiciliu, birou sau unde altundeva ai tu treabă și te putem găsi la ora stabilită.

În plus, este un serviciu absolut gratuit, care intră în prețul meniului. Deci, nu contează că ai comandat o singură dată sau ești vizitat zilnic de către noi, nu trebuie să achiți nimic suplimentar.

 

4. Poți beneficia de diverse reduceri

Dacă te hotărăști să fii alături de noi pentru o perioadă mai lungă de timp, îți răsplătim fidelitatea.

Avem pentru tine 10% reducere la mâncarea pentru o săptămână și 20% la cea pe 20 de zile, indiferent de programul alimentar ales.

Ocazional ai parte și de alte surprize, dar asta te lăsăm să descoperi singur urmărindu-ne activitatea.

 

5. Ai o varietate de meniuri din care să alegi

Fie că îți dorești un meniu de slăbit pentru o săptămână sau mâncare sănătoasă de post, îți punem la dispoziție doar ceea ce este mai bun pentru fiecare variantă.

Ai ocazia să slăbești sănătos fără diete complicate, să contribui la creșterea eficientă a mușchilor (sau menținerea lor) și să testezi noi stiluri de viață.

Testează, experimentează și pe urmă bucură-te fără nicio reținere de rezultate!

Citește mai multe despre toate programele noastre aici.

 

6. Rețetele nu se repetă timp de o luna

Majoritatea firmelor de catering sau restaurantele au un meniu clasic, bine pus la punct, pe care îl repetă săptămână de săptămână. Ei bine, acesta nu este și cazul FitFoodWay.

Pe noi ne caracterizează creativitatea și, pe cât posibil, venim mereu cu rețete noi. Rareori se întâmplă să repetăm meniul, după ce a trecut o perioadă considerabilă de timp.

Ne place să te știm fericit și ne dăm peste cap pentru a-ți atinge întotdeauna și chiar întrece așteptările.

 

7. Știi din timp ce urmează să mănânci

Verifică-ne cu regularitate site-ul, pentru că noi avem afisate meniurile pentru intreaga luna

Așadar, știi din vreme ce vei avea la masă și ai oportunitatea de a schimba ceva în cazul în care nu-ți surâde ideea de a mânca un anume produs sau preparat.

 

8. Raportul calitate – preț este foarte bun

Nu afirmăm că avem cel mai mic preț de pe piață, fiindcă nu intenționăm să mințim.

După cum ai realizat deja probabil din propriile experiențe, standardele de calitate ridicate au un cost sporit față de mediocritate, iar noi nu punem doar suflet în mâncare.

Cumpărăm produse bio din surse sigure și avem grijă ca ele să ajungă la tine în cele mai bune condiții.

 

9. Suntem prezenți în mai multe orașe

Dacă acum 2 ani am dat startul business-ului de livrare a mâncării în Oradea, în prezent ne găsești și în Brașov, Cluj, Timișoara, Arad, Ploiești, Satu Mare, Baia Mare, Deva, Alba Iulia si Sibiu.

Nu ne oprim aici. Oare ce oraș urmează să fie revitalizat și vitaminizat de mâncarea sănătoasă FitFoodWay?

 

Rămâi la curent cu noutățile noastre urmărindu-ne paginile de Facebook și Instagram. Între timp, alege meniul care se pliază nevoilor tale!

 

21/05/2020