10% Reducere la abonament 5 zile
20% Reducere la abonament 20 de zile
Extra REDUCERE 10%. Activeaza codul 6ANI Aplica reducerea!
Acasa Blog De Ce Junior Fit Este Cel Mai Bun Meniu Pentru Copii

De Ce Junior Fit Este Cel Mai Bun Meniu Pentru Copii

De ceva vreme am tot fost întrebați dacă vom face vreodată un meniu pentru copii. Vrem să credem că asta se datorează serviciilor noastre de calitate, care i-au făcut pe părinții grijulii dornici să împărtășească plăcerea savurării mâncării Fit Food Way cu micuții lor.

Ne-a luat puțin să punem totul la punct, e adevărat, și nici nu am vrut să stricăm surpriza, dar așteptarea a meritat 100%, pentru că Junior Fit este în sfârşit aici!

Spunem că a meritat așteptarea, deoarece am creat cea mai bună variantă posibilă de meniu, cu idei inovatoare de mâncare pentru copii, ce satisfac atât dorințele părinților, cât mai ales pe cele ale prichindeilor.

Cei din urmă reprezintă până la urmă publicul nostru țintă pentru acest program și părerile lor îi vor asigura succesul sau eșecul. Noi tindem să credem că va fi vorba despre o reușită, având în vedere numeroasele sale puncte forte.

Hai că nu te mai rețin inutil, ci îți prezint...

De ce Junior Fit este cel mai bun meniu pentru copii

1. Porțiile sunt potrivite

Copiii nu mănâncă atât de mult precum adulții și e mare păcat să facem risipă aruncând mâncarea.

Noi am făcut cercetări riguroase și am găsit care ar fi porțiile ideale de mâncare pentru ca cei mici să se sature și, cu puțin noroc, să nu rămână nimic în farfurie în urma lor. Este exact ca atunci când ceri un meniu pentru copii la restaurant.

2. Mâncarea este sănătoasă

Așa cum te-am obișnuit deja, și acest nou concept este în totalitate sănătos.

Mâncarea este preparată în mod corespunzător, cu o mulțime de legume ce aduc aportul necesar de vitamine și minerale.

Practic avem rețete culinare bio pentru copii, care nu le pun deloc în pericol creșterea și dezvoltarea armonioasă. Ei reprezintă viitorul, iar obiceiurile alimentare pe care le dobândesc de mici îi vor urma pe tot parcursul vieții.

3. Cuprinde inclusiv și desert

Nu e un secret faptul că piticii se dau în vânt după dulciuri. Contează în schimb să fie îndreptați spre deserturile bune, care nu îi umplu cu fel și fel de chimicale. Asta ca să nu mai menționez că îi fac dependenți de zahăr.

Astfel, e absolut normal ca un meniu pentru copii de grădiniță sau școală să conțină și un mic premiu dulce. Junior Fit se conformează regulilor și lunea, de exemplu, vine la pachet cu o budincă nemaipomenită de fructe de pădure.

4. Preparatele sunt delicioase

Noi avem mâncare chiar și pentru copiii cei mai mofturoși. E de ajuns să aibă curajul (sau curiozitatea) să guste o singură dată din ea și se vor îndrăgosti iremediabil.

Pe urmă nu vei avea de ales decât să le faci abonament. Un părinte devotat face orice pentru copiii lui, deci nu mă îndoiesc că nu vei sta pe gânduri și vei face comanda. Din fericire, nu e ca și în cazul achiziționării unor gadgeturi.

5. Caloriile sunt numărate cu atenție

În ceea ce priveşte calcularea minuțioasă a caloriilor, Junior Fit nu se deosebește de celelalte programe ale noastre. Totul este ales cu precizie pentru a avea o masă hrănitoare și sățioasă.

Avem varianta de 900, respectiv 1400, de kcal, perfecte pentru diferite categorii de vârstă. Pofta de mâncare la copii se diferențiază prin anumiți factori, iar noi ne adaptăm potrivit nevoilor lor.

Bineînțeles, rețetele de mâncare pentru copii de 7 ani (și nu numai) au fost create de nutriționişti ce știu cum să contribuie la menținerea greutății corporale a acestora în parametrii optimi.

6. Poate fi mâncat la școală

În cazul în care ești în căutarea unui meniu pentru copii aflați la after school, te informez cu mare mândrie că Junior Fit îndeplinește toate condițiile.

Dacă nu te-am convins încă cu detaliile referitoare la valorile nutriționale și gust, îți mai spun că avem cutii special făcute pentru mâncarea copiilor. Evident, sunt sigilate și transportate în mod sigur, orice mic inconvenient fiind eliminat cu desăvârșire.

7. Felurile de mâncare sunt creative

Pentru a-i cuceri, un meniu pentru copii de 10 ani trebuie să fie cât mai interesant. Noi ne luăm treaba foarte în serios și venim cu rețete de mâncare inovative, ce cuceresc pe dată și copiii în general mofturoși.

Printre mâncărurile preferate de copii se regăsesc mai ales cele mediatizate. Ei bine, Junior Fit le aduce joia chiar burrito, însă într-o formă ce nu le afectează în mod negativ sănătatea.

8. Nu doar gustul e impresionant, ci și aspectul

Nu putem judeca micuții pentru că refuză să mănânce ceva ce arată dubios în farfurie. Dacă e să recunoaștem, sunt o mulțime de adulți care procedează la fel. Eu mă număr printre ei.

Nici măcar legumele nu au o scuză, pentru că se pot aranja fără probleme în diferite modele.

Fit Food Way tratează mâncarea pentru copii ca pe o artă și acordă o deosebită atenție aspectului acesteia, astfel încât pofta de mâncare a copiilor va crește semnificativ ca prin minune.

Mâncarea se savurează mai întâi cu ochiul și abia apoi cu papilele gustative.

9. Raportul calitate-preț e foarte bun

Ți-am enumerat până acum nu mai puțin de 8 beneficii ale meniului pentru copii Junior Fit. Ți se pare, deci, că această mâncare nu merită 45 sau 50 de lei pentru mâncarea întregii zile (în funcție de numărul caloriilor alese)?

Pe lângă asta, dacă vrei să scapi pe o perioadă mai lungă de gătit și să ai copilul fericit, poți opta rapid pentru un abonament care îți aduce o reducere de proporții.

Fie că vrei meniul pentru copii de 10, 7 sau 4 ani, e o alegere inspirată, ce nu doar că te va scăpa de o durere de cap la intrarea în bucătărie, ci și va oferi aportul de vitamine și energie pentru o zi productivă. 

26/11/2019