10% Reducere la abonament 5 zile
20% Reducere la abonament 20 de zile
Extra REDUCERE 10%. Activeaza codul FEST Aplica reducerea!
Acasa Blog Cele mai eficiente 5 metode pentru a slăbi sănătos

Știm că poate părea șocant, dar slăbitul sănătos nu se realizează cu medicamente și diete minune. Pentru un slăbit sănătos care să aibă rezultate eficiente pe termen lung, există niște direcții de urmat, care odată înțelese și puse în aplicare, pot da rezultate excepționale.

 

Nu trebuie să fii expert în nutriție. Nu trebuie să fii non stop cu o agendă de notat în față. Trebuie să ai motivație să începi, să îți formezi o disciplină și să te informezi corect.

Cum poti slabi eficient

 

După ce te-ai asigurat că dormi suficient și că ai grijă de corpul tău, unul dintre pașii esențiali este să îți găsești motivația. 

 

E foarte important să îți dorești să oferi corpului tău șansa la sănătate. Categoric, cu toții am vrea să arătăm ca în revistele de modă; dar acest lucru ar trebui să te intereseze mult mai puțin.

 

La începutul procesului, oferă-ți aceste 3 lucruri:

 

Conectează-ți mintea și corpul;

Odihnește-te suficient;

Dă-ți timp să intrii în noul proces.

 

5 metode pentru a slăbi sănătos

 

Nu poți descoperi totul despre slăbit și despre un stil de viață sănătos într-un timp scurt. Totul vine la pachet cu un proces mai îndelungat. În timpul acestui proces, tu vei realiza ce face bine corpului tău, ce alimente îl epuizează și care este demersul ideal pentru nevoile tale.

 

Noi îți recomandăm 5 metode pe care tu le poți include într-un plan pentru slăbit care să dea rezultate cu timpul:

 

1. Stabilirea unui obiectiv precis

 

Pentru a-ți putea umări progesul, ai nevoie să îți setezi punctul A din care pornești și să îți pui un obiectiv pentru punctul B în care îți dorești să ajungi.

 

Spre exemplu, dacă îți dorești să slăbești 5kg, fă-ți un plan pe numărul de săptămâni în care tu vrei să scapi de acele kilograme în plus. Recomandat este să slăbești într-un defici caloric treptat și în jur de 0,5kg/săptămână.

 

2. Crearea unui mic deficit caloric 

 

În general, o femeie între19-30 de ani are nevoie zilnic de un necesar caloric de 2000-2200 calori/zi. Un bărbat în aceeași categorie de vârstă are nevoie între 2600-2800 de calorii.

 

Pentru un deficit caloric sănătos, se recomandă să mănânci cu 500 calorii în minus pentru acel raport de slăbire de 0,5kg/săptămână.

 

Pentru acest lucru, FitFoodWay îți oferă programul „Slăbește sănătos” și îți duce direct acasă mesele zilei calculate la fix pentru caloriile de care tu ai nevoie ca să slăbești.

3. Include în mesele tale toți nutrienții necesari

 

Să slăbești sănătos nu înseamnă să elimini alimente din mesele tale obișnuite. Cel mai important este oferi o atenție sporită cantității pe care ți-o pui în farfurie.

 

Poți în procesul de slăbire să îți faci și poftele legate de dulciuri, prăjituri ori niște ieșiri la grătare, dar trebuie să menții o limită.

 

Totuși, unele dintre cele mai sănătoase alimente pentru slăbit sunt: 

Oul

vegetalele cu frunze verzi

carnea de vită

pieptul de pui

Avocado

brânza de vaci

Mere

Portocale

Sfecla

măslinele

    Și la acest aspect FitFoodWay are grija să îți ofere în mesele tale toate resursele necesare unui stil de viață sănătos.

 

4. O plimbare zilnică

 

Un raport important în procesul tău de slăbire îl are și mișcarea. O jumătate de oră de mers pe jos în fiecare zi îți va accelera metabolismul. Digestia îți va fi mai eficientă, corpul ți se va mai dezmorți și totul se va pune în mișcare.

 

Mai mult decât atât, un factor elementar este psihicul tău. O plimbare te ajută să te deconectezi și să îți pui gândurile în ordine.

 

5. Include sportul în activitățile tale săptămânale

 

Poți lua totul treptat, nu trebuie să mergi din prima de 5 ori pe săptămână la sală ca să ai rezultate. Ai foarte multe opțiuni:

Ieși la alergat în parc;

Fă plimbări mai lungi;

Dansează;

Urmărește antrenamente pe youtube de: zumba, pilates, cardio;

Mergi la sală;

Dacă ești la munte, fă niște drumeții.

”Vreau să slăbesc!”

 

Știm că această sintagmă îți sună și ție tare cunoscută. Noi te îndemnăm să treci de la dorință la acțiune. Tu ești cel care poate face o schimbare majoră în viața lui. Nu mai amâna și bucură-te de corpul tău, oferă-i tot ce are nevoie pentru ca el la rândul său să îți ofere resurse de care nici nu crezi că este capabil.

 

Echipa FitFoodWay îți este alături, iar cu programul nostru, ”Slăbește sănătos”, problema caloriilor calculate dispare. Alimentația este foarte importantă în acest proces. Ajutorul oferit de un program ca și al nostru îți va garanta rezultatele.



 

30/08/2022