10% Reducere la abonament 5 zile
20% Reducere la abonament 20 de zile
Extra REDUCERE 10%. Activeaza codul FEST Aplica reducerea!
Acasa Blog Cum Ajută FitFoodWay La Întărirea Imunității În Perioada Coronavirus

Cum Ajută FitFoodWay La Întărirea Imunității În Perioada Coronavirus

Coronavirus se extinde de la zi la zi și pe teritoriul României. Bineînțeles că asta nu e un lucru bun, însă panica poate cauza probleme cel puțin la fel de serioase precum virusul.

Noi, echipa FitFoodWay, nu ne-am închis cu porțile până la stoparea pandemiei, ci continuăm livrarea mâncării cu anumite măsuri de prevenție împotriva îmbolnăvirii.

De ce facem asta? Pentru că programele noastre alimentare contribuie la întărirea imunității și nu vrem să te privăm de ele într-un moment atât de important, când îți pot fi extrem de folositoare.

Înainte de a-ți explica pe larg beneficiile pentru imunitate aduse de rețetele noastre gustoase, îți expunem măsurile prin care ne (și te) protejăm de Coronavirus, despre care vorbeam mai sus. Credem în comunicare și ne dorim o relație bazată pe onestitate.

  • Știm prea bine că banii sunt purtători și păstrători de microbi, motiv pentru care am scos deocamdată opțiunea plății cash. Poți însă achita fără nicio problemă cu cardul sau prin transfer bancar.
  • Livratorul nu mai intră în contact direct cu clienții. În schimb, el lasă coletul cu mâncare la recepția firmei în care lucrezi, la ușa sau în orice alt loc preferi, cu condiția de a nu implica interacțiunea cu vreo persoană.
  • Bucătăriile noastre nu sunt pline ochi și în continuă mișcare, cum obișnuiau să fie, ci angajații sunt împărțiți în ture, astfel încât să nu petreacă mult timp împreună și să se elimine riscul de a răspândi virusul.

Acestea fiind clarificate, putem merge acum mai departe și să îți prezentăm avantajele mâncării FitFoodWay ca tratament pentru creșterea imunității. Deși, la drept vorbind, suntem siguri că, dacă ai mai comandat de la noi, simți și singur diferența.

Cum ajută FitFoodWay la întărirea imunității în perioada Coronavirus

1. Asigură vitaminele și mineralele necesare organismului

Imunitatea scăzută se datorează în mare măsură alimentației greșite, care nu conține suficiente vitamine și minerale.

Meniurile noastre au nu numai mâncare sănătoasă, dar și sucuri de fructe și legume care fac adevărate minuni pentru imunitate. Ba mai mult, te energizează și îndepărtează depresia ce inevitabil îți dă mici târcoale când vezi dezastrul făcut de virus în lume.

Nu spunem că suplimentele alimentare din farmacii nu sunt utile, însă principala sursă de putere a corpului ca să lupte cu virusurile și microbii a fost dintotdeauna mâncarea. Iar acum e nevoie de eficiență maximă.

Deci, da, cele mai bune produse pentru imunitate atât la copii, cât și la adulți sunt fructele și legumele.

 

2. Oferă mâncare proaspătă

Chiar dacă nu sunt toți angajații noștri la muncă în același timp, se conformează perfect cu noul program și își fac treaba exemplar, exact ca și până să ajungem la această "criză".

Producătorii de la care achiziționăm materia primă n-au plecat nici ei în vacanță, continuând să ne furnizeze produse proaspete și sănătoase. Evident, adoptând și ei soluții speciale pentru protejarea împotriva Coronavirusului.

Practic totul este în ordine, nu s-a schimbat nimic ce te-ar putea afecta în vreun fel negativ. Avem, ca de obicei, grijă să ai o dietă sănătoasă, care să cuprindă alimentele și vitaminele cele mai optime pentru imunitate.

 

3. Pune la dispoziție mai multe tipuri de meniuri

Îndeplinim cerințe diverse, având de la meniuri de slăbit, la unul pentru copii și chiar mâncare sănătoasă de post – că tot e sezonul.

În acest mod, atingem multiple puncte de interes și ajutăm întărirea imunității pentru mai multe segmente de public.

Indiferent ce obiective alimentare pe termen scurt sau lung ai avea, cu siguranță găsești în catalogul nostru măcar un program care să îți facă cu ochiul. Dacă nu-ți satisface niciunul complet nevoile, ești liber să le combini după bunul plac.

Așadar, poți încerca săptămâna aceasta Keto Diet, de exemplu, iar în următoarea să treci fără probleme la slăbește sănătos sau invers.

 

4. Te ține în casă

Președintele României a decretat stare de urgență, ceea ce înseamnă că nu e de joacă cu virusul. Deja și recomandarea de a sta în casă a trecut la obligativitate.

Comandând mâncarea de la noi, nu trebuie să depui niciun efort și nici să părăsești locuința sau biroul, unde șansele de a te contamina sunt minime.

Livrarea se va face întotdeauna în cele mai sigure condiții, omul de la livrare fiind de încredere și având o grijă deosebită să nu se întâmple nimic cu mâncarea după ce părăsește bucătăria noastră (care, la rândul ei, respectă standardele de igienă la superlativ).

Poate că acest punct al listei nu crește propriu-zis imunitatea, însă o menține intactă și îndepărtează riscul îmbolnăvirii.

 

5. Îți aduce de toate, ceea ce prin magazine găsești cam greu

După cum spuneam la începutul articolului, starea de panică e îngrozitoare. Din cauza acesteia, oamenii au luat cu asalt magazinele și au golit toate rafturile.

Trebuie să te plimbi mult și bine ca să găsești tot ce ai nevoie, ceea ce este de la sine înțeles că e cât se poate de periculos.

FitFoodWay este aprovizionat în mod corespunzător și îți aduce toate preparatele promise. Nu facem stocuri inutile și te sfătuim să nu faci nici tu, deoarece toxiinfecția alimentară este și ea o problemă foarte serioasă.

 

Concluzia e simplă: stai cuminte în casă (sau la serviciu), Comandă Mâncarea de la noi și vezi-ți pe cât posibil de activitățile cotidiene. În felul acesta, sănătatea îți va rămâne neatinsă și haosul se va termina mai repede decât crezi!

 

17/03/2020