10% Reducere la abonament 5 zile
20% Reducere la abonament 20 de zile
Extra REDUCERE 10%. Activeaza codul FEST Aplica reducerea!
Acasa Blog De Ce E Meniul Vegan De La Fit Food Way Ideal Pentru Perioada De Post

De Ce E Meniul Vegan De La Fit Food Way Ideal Pentru Perioada De Post

A fi vegan prin definiție înseamnă a evita tot ce are legătură cu alimentele de origine animală, precum și îmbrăcămintea sau altceva asemănător. Nu ți se pare că acest pacifism îți amintește de ceva anume?

Da, ai ghicit: cel puțin în ceea ce privește alimentația, stilul de viață vegan este identic cu cel al creștinilor din perioada postului. Astfel că, deși cauzele pentru urmarea lor sunt, evident, diferite, meniul vegan se adresează în aceeași măsură ambelor situații.

Ca să facem o mică retrospectivă, la întrebarea "ce mănâncă un vegan?", răspunsul e cât se poate de simplu: fructe, legume, semințe și ce se mai găsește prin natură.

Bineînțeles, Fit Food Way s-a gândit la nevoia crescândă a oamenilor de a consuma mâncare vegană și a pregătit un program de alimentație special în acest sens.

Cum asta nu mai reprezintă un secret (programul nu a apărut azi; am definit de ceva vreme ce înseamnă să fii vegan în concepția noastră), venim acum cu mai mult de atât la tine.

Mai exact, îți aducem motivele pentru care meniul vegan de post este o adevărată binecuvântare în perioada respectivă.

De ce e meniul vegan este ideal pentru perioada de post

1. Îți oferă mâncare pentru întreaga zi

Ai mâncare nu doar pentru prânz, cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, ci și un mic dejun copios și o cină consistentă. Asta ca să nu mai spun de gustările delicioase care vin la pachet.

Dacă mănânci tot ce primești în coletul atent aranjat de noi, nu mai ai nevoie de altceva.... doar de o hidratare corespunzătoare.

Și da, fiecare element respectă cu conștiinciozitate regulile impuse de mâncarea vegană, n-ai absolut niciun motiv de îngrijorare.

2. Pregătește totul pentru tine

Ca să completez punctul anterior, îți poți spune că ești servit regește. Nu numai că ai toate mesele principale la îndemână încă de la primele ore ale dimineții, dar sunt și cât se poate de complete.

Îți punem la dispoziție inclusiv și dulciuri vegane, de care te poți bucura fără opreliști, fiindcă delicatesele culinare sănătoase sunt specialitatea Fit Food Way.

Am şi un mic pont pentru tine, în cazul în care te deranjează câteva kilograme în plus: meniul vegan poate fi considerat şi de slăbit, datorită efectelor surprinzătoare ale mâncatului organizat de produse sănătoase.

3. Vine cu rețete culinare inovative

Să recunoaștem, mâncarea clasică de post nu e tocmai apetisantă. Hai că o suporți o zi sau două, însă devine un adevărat chin să consumi aceleași alimente timp de o lună.

Nu are rost să intrăm în amănunte legate de rezistența credinței, deoarece preotul nu zice în biserică să optezi doar pentru leguma X și fructul Y. Având în vedere că nu mănânci alimentele interzise, ai voie să fii creativ cu celelalte.

Cum probabil că tu rămâi destul de rapid fără idei la acest capitol, ar fi păcat să nu profiți de ingeniozitatea noastră.

Nu avem chiar un meniu pentru 7 zile, dar avem pentru 5. Este un meniu vegan schimbat zilnic, așa încât nu te vei plictisi și vei aştepta de fiecare dată cu drag ora mesei.

4. Asigură vitaminele și mineralele necesare

Este un aspect deosebit de important, pentru că, eliminând dintr-o dată carnea din dieta obișnuită, practic renunți la proteinele pe care ea ți le oferă. Acesta fiind un simplu exemplu, regăsindu-se aici și lactatele sau ouăle.

Programul vegan de post, ca toate celelalte programe ale noastre, este făcut de către experți în domeniul nutrițional, care știu perfect ce îi trebuie organismului pentru a funcționa la capacitate maximă și îi asigură aportul de vitamine și minerale.

Cine știe, poate te vei îndrăgosti de ce mănâncă un vegan și vei adopta definitiv pentru acest regim.

5. Economisești timp

E argumentul general valabil pentru mâncarea comandată și se potrivește mănușă chiar și atunci când ne referim la cateringul vegan.

Ai și așa o zi extrem de plină cu tot felul de activități atât la serviciu, cât și acasă. Nu mai bine lași în seama altcuiva pregătirea mâncării?

Economisești nu doar timpul cât gătești efectiv, ci și cel legat de cumpărături (care întotdeauna se prelungește cu achiziționarea unor lucruri de multe ori nefolositoare) și cel în care stai și meditezi la ce ai vrea să mănânci. Nu te mai complici degeaba.

6. Îmbini utilul cu plăcutul

Toate mențiunile de până acum o formează într-o oarecare măsură pe aceasta. Unele și-au îndreptat atenția spre util, iar altele spre plăcut.

Un mic dejun vegan, de exemplu, este sănătos, gustos și sățios. Nici nu îți poți dori ceva mai bun!

Practic nu există niciun dezavantaj real care să stea în calea fericirii tale – meniul nostru vegan de post. Este, totuși, posibil să te gândești la unul, însă mă ocup acum de demontarea lui...

7. Prețul e mic în comparație cu beneficiile

Nu plătești o sumă colosală, deși punctele forte ale programului te-ar putea determina să crezi asta. Și, pentru că nu vreau să te mint, nu-ți garantez nici că e cel mai ieftin preț de pe piață.

În schimb, îți promit că e un cost corect, care te pune în valoare și pe tine, nu doar pe noi. Vrem să credem că nu vei regreta alegerea și vei opta rapid pentru un abonament ce îți va oferi o reducere substanțială! Clienții noștri spun că merită cu prisosință.

 

 

09/12/2019