10% Reducere la abonament 5 zile
20% Reducere la abonament 20 de zile
Extra REDUCERE 10%. Activeaza codul FEST Aplica reducerea!
Acasa Blog FitFoodWay iti dezvaluie 7 secrete despre exercitii fizice si ce sa (nu) mananci ca sa slabesti

FitFoodWay e un stil de viata
FitFoodWay iti dezvaluie 7 Secrete Despre Exerciții Fizice Și Ce Să (Nu) Mănânci Ca Să Slăbești

 Visul oricui e să slăbească fără a depune pic de efort. Din nefericire, știm cu toții că e una din acele dorințe care nu se va îndeplini niciodată. Sigur, e liber și chiar indicat să visăm, însă uneori e nevoie să fim realiști. Acesta este unul dintre acele cazuri.

Nu e suficient nici să ne hrănim doar cu mâncăruri ușoare, ci trebuie să ne chinuim puțin. Tu, ca orice alt om, de obicei începi cu o listă care cuprinde ce să mănânci ca să slăbești. Recunoaște că așa faci. E tiparul clasic.

Problema supremă e că nu luăm în considerare exercițiile de făcut acasă sau măcar ceva exerciții pentru slăbit la sală. Degeaba ne gândim la dietă, sportul are un aport la fel de mare. Avem de fapt nevoie de un echilibru între cele două.

În continuare vei afla cum să faci procedezi în legătură cu ce trebuie (sau nu) să mănânci ca să slăbești și ce exerciții fizice trebuie să faci ca să slăbești rapid. Fii pe fază și eventual ia notițe, vei regreta dacă vei pierde informații prețioase!

Top 7 secrete despre exercițiile fizice și ce să (nu) mănânci ca să slăbești

1. E important să îți cunoști dimensiunile

Majoritatea oamenilor au impresia că ajunge să știe câte kilograme au și câte mai exact își doresc să piardă pe drum. Nu e chiar așa.

Contează fiecare dimensiune a corpului, grăsimea care se regăsește la fiecare nivel. În felul acesta vei putea pregăti ce exerciții să faci ca să slăbești.

Nu te amăgi spunând că ești plin de mușchi, deoarece diferența o constituie densitatea. Celulita e moale, în timp ce mușchii sunt puternici, tari.

Oricum, să nu te sperii dacă pui în greutate imediat după ce ai început să faci sport. E semn că programul dă rezultate, iar organismul înlocuiește grăsimea cu masa musculară.

2. Nu mănânci salată

Surprinzător sfat, nu-i așa? Adevărul e că dacă te întrebi ce să mănânci ca să slăbești repede, salata nu e întotdeauna în topul răspunsurilor.

Deși fac bine sănătății, prea multe legume crude balonează și stomacul tău nu va arăta atât de plat pe cât îți dorești.

Plus că nu toate legumele sunt așa simplu de digerat precum par și vei întâmpina neplăceri atunci când vei încerca să dai randament la sală. E total eronată concepția conform căreia numai carnea roșie are acest efect. Au și legumele “păcatele” lor…

3. Mai întâi ridică greutăți și abia apoi fă exerciții cardio

Avem zile vesele și zile în care ne vine să spargem orice avem la îndemână. Deci, când simți nevoia să faci o schimbare și să combini exercițiile fizice, începe cu ridicatul greutăților.

Astfel îți vei face încălzirea și vei fi pregătit să te apuci de cardio cu mai mult avânt. Nimic nu va sta în calea ta, iar oboseala aparentă va contribui la o mai mare ardere a caloriilor.

Nu renunța la primul impas ivit, fiindcă negreşit vor mai fi şi în ritmul acesta nu vei atinge vreodată silueta propusă!

4. Dă carbohidrații la schimb pentru proteine

În afara situației în care ai dat startul unei rutine serioase de alergare pentru rezistență, corpul tău are destui carbohidrați cât să își permită să îndepărteze o parte.

Carbohidrații depozitează un surplus de apă pe post de grăsime, care îți va da un aspect… pufos. Mă îndoiesc că acesta e unul dintre obiectivele tale în viață. Reducerea carbohidraților are efecte vizibile de pe o zi pe alta, pentru că apa nu va mai fi reținută.

Totuși, dacă te întrebi ce altceva să mănânci la prânz ca să slăbești și să faci mușchi, proteinele sunt soluția ta magică. Cu ajutorul lor te vei simți plin și vei avea o energie de invidiat. Incearca meniul nostru creste masa musculara, un meniu care te va ajuta sa iti cresti masa musculara.

5. Alege porția dublă

Nu, nu e momentul să zâmbești cu gura până la urechi, deoarece nu despre mâncare este vorba. Mă refer la exercițiile fizice.

Opinia generală a celor care se luptă cu scăderea kilogramelor este că, dacă merg de 3 ori pe săptămână la sală, după o lună vor fi neapărat nevoiți să își schimbe garderoba, atât de mult vor slăbi. Hoho, e atât de departe adevărul!

O persoană focusată, determinată 100% să slăbească urgent, nu numai că va merge în fiecare zi la antrenament, ci va face tot posibilul să aibă unul dimineața și unul seara. E greu, dar merită.

6. Sari peste gustare

Gustarea înseamnă calorii în plus, care, bineînțeles, trebuie apoi date jos. Nu apuci să slăbești cât ți-ai propus, căci tu te lupți să elimini surplusul “câștigat” în ultima pauză.

Da, gustarea face bine atunci când tu te speteşti, nu glumă, făcând sport. 30 de minute de alergare pe bandă nu se pun, n-ai nevoie pentru a le putea face față de o completare a meselor principale…. doar de motivație.

Îți recomand să alegi alt premiu, nu o prăjiturică. Te înșeli singur spunându-ți că ai câștigat-o cu sudoarea frunții.

Uite că acum ai depistat cel mai temut element al listei cu ce nu trebuie să mănânci ca să slăbești.

7. Include mâncarea în timpul antrenamentului fizic

Tocmai te-am bulversat total. Adineauri ți-am spus vehement să fugi văzând cu ochii de gustări, iar în clipa asta pare că le promovez. Nu e aceeași situație. În prima fază subiectul a fost centrat asupra poftei, în special a unui premiu dulce.

De această dată, însă, accentul se îndreaptă spre epuizare. Scopul este să slăbești, nu să cazi din picioare. Suprasolicitarea are finaluri de-a dreptul groaznice.

O banană înainte de a te apuca de exerciții nu face niciun rău. Cu ocazia asta, mai și scoți din circuit una dintre gustările programate pentru mai târziu.

Cum te simți după ce ai citit toate aceste lucruri neștiute despre alimentație și exerciții fizice? Ți-a mai crescut puțin încrederea în sine?

Pune osul la treabă și nu renunța! Scoate-ți ambiția și perseverența la lumină, iar cu această combinație fatală e imposibil să nu ajungi să ai un corp de model.

Pentru a-ți ușura munca, lasă mâncarea în seama noastră și abonează-te la programul Fit Food Way de slăbit. Nu e un meniu de ici, de colo, ci a fost creat de un nutriționist, fiind zi de zi gătit de un bucătar profesionist. Yummy! Încearcă-l și tu!

12/08/2019