Termeni si conditii

Proprietarul site-ul www.fitfoodway.ro este persoana fizica si este administrat de catre S.C. FitFoodWay S.R.L., firmă înregistrată în municipiul Oradea, jud. Bihor, având datele de identificare J5/1430/2019 si C.U.I. 41133977
Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revânzării.
Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și comandarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document, cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a S.C. FitFoodWay S.R.L., acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Societatea S.C. Fitfoodway S.R.L. nu isi asuma responasabilitatea pentru numele programelor si meniurilor acesta fiind pus doar ca si titlu informativ.
Administratorul site-ului fitfoodway.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificare prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare Utilizatori.
Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de fitfooddelivery.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al fitfooddelivery.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al fitfoodway.ro.
Utlizatorii vor avea acces permanent la termenii și conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.
Denumim Vânzător societatea comerciala S.C. FitFoodWay S.R.L. cu datele de identificare indicate mai sus.
Denumim Cumpărator orice persoană fizică sau juridică ce lansează o comandă în condițiile și termenii prezentului site.
Comanda este documentul electronic prin care Cumpărătorul comandă produsele prezentate pe site, în condițiile și termenii prezentului site.
Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.fitfooddelivery.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
Produsele comercializate prin intermediul fitfooddelivery.ro sunt însoțite în momentul livrarii de bon fiscal, conform legislatiei în vigoare.
Prețurile sunt actualizate zilnic și includ TVA (9%) precum și costurile de ambalare și livrare. S.C. FitFoodWay S.R.L. nu oferă nici o garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, aspect etc).
Fiecare Utilizator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii de Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:
– sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;
– sa foloseasca limba romana sau engleza. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: mouse, notebook, plug and play);
– sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;
– sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe Site astfel: orice Intrebare va fi transmisa prin e-mail la adresa contact@fitfoodway.ro sau pe conturile de social media ale fitfoodway.ro;
– sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
– sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;
– sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact,informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume, etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
– sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;
– sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;
– sa nu utilizeze Review-ul/Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.
Livrarea produselor se face de către soferii firmei conform intervalului stabilit în prealabil și de comun acord.
Plata produselor comandate pe site-ul fitfoodway.ro se va efectua numerar sau card la livrarea produselor.
Toate Bunurile comercializate de catre fitfoodway.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
Societatea noastra nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul online. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.).
Societatea noastra își asumă dreptul de a nu onora anumite comenzi în cazul în care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curentă.
În cazul în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în baza noastră de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, societatea noastră își alocă dreptul de a a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.
Reclamațiile privind starea produselor trebuie comunicată la intrarea în posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la contact@fitfoodway.ro urmând a fi soluționată după ce se verifică starea acestora. În cazul în care în urma verificării se dovedește că produsele nu respectă cerințele menționate de către client în formularul de comandă, produsele se înlocuiesc iar in cazul returului, societatea noastra se angajează să restituie întreaga sumă și să nu revândă produsele neconforme către alt client.
Conform Art. 10 aln. c) Contractele de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Conform art. 12 din Ordonanta Guvernului 130/2000, lit. a, dispozițiile garanțiilor nu se aplică. “Art. 12. – Dispozițiile art. 3-4, ale art. 7-10 și ale art. 11 alin. (1) nu se aplică contractelor privind: a) vânzarea de produse alimentare, de băuturi sau de produse de uz curent utilizate în gospodărie, livrate cu regularitate de către comerciant la domiciliul, reședinta sau la locul de muncă al consumatorului’. Societatea noastra stabilește regulamentul promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștință eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. Promotiile efectuate de fitfooddelivery.ro cad sub incidenta legii OG. Nr 99/2000 si acestea pot suferi modificari in functie de campaniile de marketing implementate. De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afișate pe site.
De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament și în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o modificare prealabilă. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora.
Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese. Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe site-ul fitfoodway.ro și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă, în termen de 15 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți.
Fiind de acord cu acesti Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului fitfoodway.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.